KOGEBOG OG KAMPAGNE FOR NABOLANDSKANALERNE

Det var et vildt projekt at lave kogebog for Nabolandskanalerne. Bogen var egentlig tænkt som en form for reklamegave til Nabolandskanalernes interessenter, men endte med at blive meget mere. Opskrifterne er for det første vanvittigt vellykkede – og så er bogen lifligt krydret med Knud Romers små skæve kulturanalyser.
Fra idéen opstod til den færdige bog var trykt gik der blot en måned – så der var tryk på kedlerne, for nu at sige det sådan.
Ud fra den præmis, at man lærer hinanden at kende, ved at spise sammen og smage hinandens mad, identificerede vi otte typiske retter fra henholdsvis Norge, Sverige og Tyskland – vores nabolande. Hver af retterne blev testet flere gange inden photo shoot.
Projektledelse + grafisk design: Nanna Grunwald.
Bearbejdning af opskrifter: Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.
Tekster: Knud Romer og Nanna Grunwald.
Fotograf (mad): Mikkel Adsbøl.
Du kan læse hele kogebogen – og se flere publikationer for Nabolandskanalerne på: ISSUU

På YouSee LIVE i Bellacenter var vores stand blev den mest besøgte på hele messen. Der blev lavet mad og uddelt smagsprøver på nogle af retterne fra kogebogen. Der var live-sending fra standen og konkurrencer. Kogebog, kampagne og messestand lavede jeg i samarbejde med ernæringsspecialist Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.